Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
Ontdek de 3 Fonteinen Oude Kriek Bio (season 22|23) Blend No. 40 in 75cl. Deze unieke, biologische kriek met 350g kersen per liter biedt een intense en authentieke smaakervaring. Proef het nu!
Merk | 3 Fonteinen |
---|---|
Percentage alcohol | 6.7 % |
Verpakking Bier | Fles |
Biersoort | Geuze/Lambiek |
Ideale drink temperatuur | 10° |
Land van herkomst | België |
Stad van herkomst | Beersel |
Vanaf wanneer op de markt | 2022 |
inhoud | 75 cl |
geadviseerd glas | kelk, teku |
Geadviseerd eten | Aardbeien, Zoet Kaasje, Toffee |
kleur | Licht Blond |
Smaakprofiel | Fris, zuur |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 5 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 8 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 1 |
Verkooptekst voor 75cl Brouwerij 3 Fonteinen Oude Kriek Bio (seizoen 22|23) Blend No. 40
Ontdek de unieke smaak van onze eerste volledig biologische Oude Kriek! Deze bijzondere creatie is het resultaat van meer dan 11 maanden maceratie van zure kersen op één- en tweejarige lambiek. Voor deze blend hebben we ook extra tweejarige lambiek toegevoegd, afkomstig uit drie verschillende vaten en zes verschillende brouwsels.
Onze ingrediënten zijn met zorg geselecteerd: alle granen komen uit onze eigen Cereal Collective en de helft van de hop is afkomstig van Belgische velden. Met een gewogen gemiddelde leeftijd van meer dan twintig maanden, biedt deze Oude Kriek een rijke en complexe smaakervaring.
Met een finale fruitintensiteit van maar liefst 350 gram zure kersen per liter, is deze Oude Kriek een waar genot voor de liefhebber. Perfect voor speciale gelegenheden of om jezelf te verwennen. Mis deze unieke blend niet en ervaar de authentieke smaken van Brouwerij 3 Fonteinen!
Bestel nu jouw fles en laat je verleiden door de ongeëvenaarde kwaliteit van onze Oude Kriek Bio!
3 Fonteinen
Brouwerij 3 fonteinen is begonnen in 1882, met de oprichting van een herberg in Beersel, maar pas sinds 1999 wordt er in het café zelf Lambiek gebrouwen. Deze dagen hebben ze een gesplitste brouwerij die zich vooral focust in Lambiek en Geuze. Ze gebruiken hiervoor het liefts lokale granen. Door het natuurlijke process van lambiek brouwen, heeft elke batch een andere sensatie.