Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
Percentage alcohol | 4.5 % |
---|---|
Verpakking Bier | Fles |
Ideale drink temperatuur | 10° |
Land van herkomst | Spanje |
Stad van herkomst | Barcelona |
inhoud | 75 cl |
geadviseerd glas | pint, teku |
Geadviseerd eten | Jong Kaasje, Mild Kaasje, Oude Kaas, Blauwschimmel Kaas, Gegrilde Kip, Gekruid Oosters Eten, Vissnacks, Witvis, Garnalen, Asperges |
kleur | Geel |
Smaakprofiel | bitter, bloemig, droog, Fris, rijk, toegankelijk, Verfrissend |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 8 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 3 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 7 |
Cyclic Beer Farm D'espelta Nano - Spelt Saison - 75cl - 4.5%
D'espelta Nano:
Het is een verfrissende Saison met een laag alcoholgehalte waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale spelt. Het is een licht bier maar heeft een zwaardere body dan de Grisette van Cyclic Beer Farm.
Cyclic Beer Farm:
Founded, Barcelona 2016, Cyclic Beer Farm is focused on the cultivation of mixed fermentation beer together with our newly born project of fruit fermentations, ciders and wines.
Our focus is primarily on production of mixed fermentation wild ales - inspired by the traditional beers of Belgium - for which we use a proprietary house blend of yeast and bacteria along with additional experimental yeast from our local flora.
Seasonality and locality are both very important to us; we brew as the harvest supports and take advantage of local organic fruit, vegetables and herbs, some of which come from our family farm just outside Barcelona.