Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
EAN | 4742976015607 |
---|---|
Merk | Pohjala Beer |
Percentage alcohol | 13.0 % |
Verpakking Bier | Fles |
Biersoort | Barrel Aged |
Ideale drink temperatuur | 12° |
Land van herkomst | Estland |
Stad van herkomst | Tallinn |
Vanaf wanneer op de markt | 2022 |
inhoud | 33 cl |
geadviseerd glas | snifter, teku, tulp |
Geadviseerd eten | Oude Kaas, Blauwschimmel Kaas, Geroosterde Groenten, Walnoten, Stoofpot |
kleur | Donker Bruin |
Smaakprofiel | krachtig, rijk, spicy |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 9 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 4 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 6 |
Pohjala Virvatuli - Barrel Aged Imperial Gruit - 33cl
Virvatuli:
Licht geroosterde eiken tonen mengen zich met de zachte zoete kersenachtige wijntonen. Hints van karwijzaad, wilde bloemen en aromatische kruiden komen naar binnen voordat ze plaatsmaken voor walnoot en zelfs een licht vleugje rook. Volgens Pohjala kun je er het beste van genieten als je boven op een uitkijkpunt op een veenvuurtoren staat, net na een hevige herfstbui.
Pohjala:
Bij Põhjala experimenteren we regelmatig om ons vak aan te scherpen, ons aanbod aan stijlen te verbreden en onze kennis van de laatste trends te verdiepen. Deze proeven hebben geleid tot Imperial Goses, klassieke Barley Wines en vele andere specialiteiten. We werken samen met vrienden van zo ver weg als Peking, en buren in de buurt. Of we nu brouwen met onze broeders uit Kopenhagen, Londen of Portland, het resultaat is altijd iets bijzonders.
Cellar Series:
Wij houden van gedurfde, donkere, vatgerijpte bieren.
In de Cellar Series ontketenen we onze passie voor steeds diepere lagen van olieachtige, fluweelachtige, vloeibare goedheid.
We gebruiken een verscheidenheid aan bourbon-, cognac-, sherry- en tequilavaten om onze ongewone creaties te laten rijpen en unieke smaken te creëren door verschillende duidelijk verschillende bieren te mengen die in complementaire vaten zijn gerijpt.