Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
Is een troebele dubbele IPA gebrouwen met Nectaron & Nelson Sauvin hop en Southern Cross SubZero Hop Kief van Puhaste uit Estland.
EAN | 4744307013658 |
---|---|
Merk | Puhaste |
Percentage alcohol | 8.0 % |
Verpakking Bier | Blik |
Biersoort | India Pale Ale (IPA) |
Ideale drink temperatuur | 5° |
Land van herkomst | Estland |
Stad van herkomst | Tartu |
Vanaf wanneer op de markt | 2024 |
inhoud | 33 cl |
geadviseerd glas | teku |
Geadviseerd eten | Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Mild Kaasje, Oude Kaas, Gegrilde Kip, Gekruid Oosters Eten, Geroosterde Groenten, Roasted Bacon, Toffee, Zoet Desert, Zoet Fruit, Bitterballen, Spareribs |
kleur | Geel |
Smaakprofiel | krachtig, rijk |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 8 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 6 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 8 |
Let op: Dit bier wordt verkocht inclusief €0,15 statiegeld, dit zit al bij de prijs inbegrepen. Het blik kan je weer inleveren bij een inzamelpunt (bijvoorbeeld in de supermarkt) om je statiegeld terug te krijgen.
Puhaste Wairua - Hazy Double IPA - 8,0% - 33cl blik
Wairua:
Een troebele dubbele IPA gebrouwen met Nectaron & Nelson Sauvin hop en Southern Cross SubZero Hop Kief.
Dit troebele, gouden bier verwelkomt je met een intens hop-forward aroma, barstensvol tonen van ananas, meloen, passievrucht, perzik en mandarijn. De smaak is rijk en vol, en biedt een weelderige golf van sappig tropisch fruit in evenwicht met de harsachtige, kruidige bitterheid van de hop. Een sappige dubbele IPA die het kenmerkende, fruitige karakter van Nieuw-Zeelandse hop laat zien.
Puhaste:
De oorsprong van Brouwerij Pühaste gaat terug naar het jaar 2011, toen Eero, onze hoofdbrouwmeester, zijn eerste ambachtelijke bieren maakte. Zijn proefbieren, gebrouwen in het zomerhuisje in het dorp Pühaste, provincie Valga, verdienden hoge cijfers van zijn vrienden. Verder brouwen als een "zigeuner", leverde veel goede feedback op van een bredere ambachtelijke biergemeenschap uit Estland en het buitenland.