Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
EAN | 5010149200822 |
---|---|
Merk | Samuel Smith |
Percentage alcohol | 5.0 % |
Verpakking Bier | Fles |
Biersoort | Stout |
Ideale drink temperatuur | 11° |
Land van herkomst | Engeland |
Stad van herkomst | Yorkshire |
Vanaf wanneer op de markt | 2018 |
inhoud | 35,5 cl |
geadviseerd glas | teku, tulp |
Geadviseerd eten | Aardbeien, Zoet Kaasje, Chocolade, Karamel |
kleur | Bruin |
Smaakprofiel | donker |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 6 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 5 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 4 |
Samuel Smith Oatmeal Stout - 5% - 35,5cl fles
Oatmeal Stout:
Gebrouwen met bronwater (de oorspronkelijke bron van de Oude Brouwerij, gezonken in 1758, is nog steeds in gebruik, waarbij het harde bronwater 25 meter onder de grond wordt gehaald); gefermenteerd in ‘stone Yorkshire squares’ om een bijna ondoorzichtig, heerlijk zijdeachtig en glad getextureerd bier te creëren met een complex, medium droog gehemelte en een bitterzoete afdronk.
Brewed with well water (the original well at the Old Brewery, sunk in 1758, is still in use, with the hard well water being drawn from 85 feet underground); fermented in ‘stone Yorkshire squares’ to create an almost opaque, wonderfully silky and smooth textured ale with a complex medium dry palate and bittersweet finish.
Samuel Smith:
Deze brouwerij brouwt nog in dezelfde stijl als dat ze vroeger deden. Deze oudste brouwerij van yorkshire gebruikt originele blokken steen om het gist op te fermenteren en de originele gistplanten uit de jaren 1800. Al met al zorgt dit voor klassieke smaken.